Marita van den Berge

Beeklaan 66
2201 BE, Noordwijk

071- 8881368 mobiel: 06-45186381
vandenbergemarita@gmail.com
http://www.luava.nl

Beeklaan 66, Noordwijk
071- 8881368 mobiel: 06-45186381
http://www.luava.nl

Bekijk profiel

Geboortehoroscopen en Jaarhoroscopen

Marita van den Berge

Over mij

In 1999 ben in gestart met de opleiding bij Karen Hamaker's Achernar, deze heb ik in 2003 voltooid. Middels een toelatingsexamen ben ik toen toegelaten tot de AVN. Sindsdien heb ik een praktijk voor astrologische consulten.

Ik heb me verdiept in Maya astologie, en in kinderhoroscopen. Astrologie is een prachtig hulpmiddel om handvatten aan te reiken aan een andere mens. Met plezier duid ik dan ook horoscopen en geef ik consulten.

De Zon is het middelpunt van ons Zonnestelsel, en daarmee in de Westerse astrologie, ook het middelpunt van ons Zelf, ons bewustzijn, dat waar de wereld omheen draait. De Maan draait om de Aarde waar wij op wonen, zorgt voor onze wateren, en de Maan wordt verlicht door de Zon. Daarmee is de Maan in de Vedische astrologie het belangrijkst, het is de gever van vormen zoals wij, en vormen zoals wij die wensen te creeéren. De Zon is zelf Licht, en is ego. De Maan geeft aan wat wij daarmee doen. De combinatie van deze twee astrologische inzichten vind ik spannend en gebruik ik ook in mijn werk. De Zon, onze Maan, zij zijn belangrijk in onze ontwikkeling. Maar er is veel meer te vertellen bijv. over onze manier van communicatie ( Mercurius), over onze vorm van liefhebben ( Venus), over onze kracht ( Mars), over onze levensvisie ( Jupiter), onze ernst ( Saturnus), ons spiritueel besef ( Neptunus), en onze diepte ( Pluto). De tekening met al deze planeten geeft een prachtig beeld van een mens . En er is meer… Zwarte Maan, en Ceres en Cheiron, de transiterende planeten ( hoe ze op dit moment staan), de jaarhoroscoop… ik leg het je graag uit, geschreven op jouw persoonlijke profiel.