Mw. S. van Jansen van Galen

Etta Palmstraat 14
6836 RZ, Arnhem

+31641383076
info@astrologesandra.nl
http://www.astrologesandra.nl

Etta Palmstraat 14, Arnhem
+31641383076
http://www.astrologesandra.nl

Bekijk profiel

Klassieke Astrologie / Psychologische Astrologie / Zwarte Lichten Astrologie

Mw. S. van Jansen van Galen

Over mij

In het jaar 1998 is Sandra gestart met de vakopleiding voor praktische en psychologische /Jungiaanse astrologie. Sinds 2005 is Sandra erkend, praktiserend astrologe en werkzaam in de professionele branche. Door de jaren heen heeft zij haarzelf verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van haar werk. Met hart en ziel is Sandra aan haar vak verbonden en heeft zij haar bedrijf opgericht.

Naast haar fascinerende beroep als erkend praktiserend astrologe, heeft Sandra haarzelf via het reguliere circuit verder gespecialiseerd tot gediplomeerd gezins,- kinder en jongerencoach. Daarbij de verdieping als astrologisch opvoedcoach. Tevens werkt Sandra met de zachte, holistische en ondersteunende kleurentherapie Aura Soma.

Als gediplomeerd astrologische studie- en loopbaanbegeleidster, coacht en begeleidt Sandra mensen richting het vinden van hun werkelijke passie in hun werk en vrije tijd.

Daarnaast heeft Sandra de opleiding Systeemopstellingen voor Professionals gevolgd. Hiermee geeft zij de mogelijkheid, intense en grote levensthema's, traumaverwerkingen en verbintenissen in familiesystemen- of bedrijfssystemen, samen met je uit te diepen. Dit, zodat verstikkende verbintenissen en beperkte overtuigingen los gelaten worden en je energie weer vrij kan stromen.

Het inspireren en uitdragen van de kennis en ondertussen jarenlange ervaringen hebben inmiddels geresulteerd tot het docentschap. Sandra heeft haar opleiding ‘Instituut Sandra’ opgericht, waar zij met veel plezier en passie workshops, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelingen aanbiedt.
Tevens verzorgt zij astrologische trainingen als gastdocente bij het MediumCollege- en het gerenomeerde instituut VOV-opleidingen.

Daarnaast is Sandra columniste en auteur van het astrologische Symbolonkaartendek welke online wereldwijd, waaronder ook Engelstalig www.symboloncards.com via vele sites worden aangeboden.


Exclusieve horoscoopduiding € 85,00
Secundaire horoscoop € 65,00
Relatiehoroscoop € 105,00
Jaar / Solaarhoroscoop € 65,00
Kinderhoroscoop € 99,00
Studie- Loopbaanbegeleiding € 75,00
Coaching/Begeleiding per uur € 55,00
Telefonisch/Skypeconsult € 49,00
Symbolon Tarot Consult € 45,00
Symbolon van het Partnerschap € 45,00

De tarieven betreffende de workshop- trainingen en opleidingen zijn te vinden op de pagina Instituut Sandra www.astrologesandra.nl