ROBERT STAA astrologie en coaching

Lijsterbeslaan 33
1702LX, Heerhugowaard

072-5330758
info@robertstaa.nl
http://www.robertstaa.nl

Lijsterbeslaan 33, Heerhugowaard
072-5330758
http://www.robertstaa.nl

Bekijk profiel

ROBERT STAA astrologie en coaching

Over mij

Vanaf 1998 houd ik mij bezig met de astrologie. Als consultant astroloog ben ik gevestigd in Heerhugowaard en aangesloten bij de Astrologische Vereniging Nederland. Samen met mijn opleidingen op het gebied van personeelsmanagement, organisatie en coaching maakt de astrologie wat mij betreft de cirkel rond. Het verschaft inzicht in niet-zichtbare zaken waar we al dan niet bewust van zijn. Daarmee vervult het de rol van verbindende factor. Ik pas de astrologie vooral toe bij:
— individuele consulten
— coaching
— organisatievraagstukken.

Astrologie verschaft inzicht en is een van de mogelijkheden meer bewust te worden. Dit geldt ten aanzien van zaken waarover iemand vragen heeft en onderschrijft tegelijkertijd het belang van bevestiging. Zo kan de astrologie dienen als een spiegel tot grotere zelfkennis.
Van elke gebeurtenis kan een horoscoop gemaakt worden. Veelal betreft het hier de geboorte van een mens of organisatie, maar ook van het moment dat iemand een vraag stelt kan een horoscoop gemaakt worden. Daarvoor ga ik uit van (geboorte)plaats, datum en tijd. Als astroloog ga ik altijd in gesprek om de duiding te bespreken. De reden hiervan is de invloed van de omstandigheden op een mens of situatie, waar ik geen kennis van heb. Astrologie is geen voorspeller, al kunnen er door progressietechnieken tendensen voor de toekomst worden aangegeven.
Op de website www.robertstaa.nl treft u meer informatie aan.