terug naar het overzicht

Opleiding DE DIAMANT Erkende opleiding

Regio Friesland / Katlijk

Leidt op tot praktijkvoerend astroloog.

LET OP! om binnen AVN en ASAS tot erkend praktijkvoerend astroloog te worden toegelaten móet u geslaagd zijn voor het Landelijk Examen. De landelijke examenregeling vindt u hier: http://avn-astrologie.nl/vereniging/examenregeling-landelijk-examen


DE DIAMANT is een 5-jarige parttime beroepsopleiding tot Astroloog & Procesbegeleider.

De school biedt een uniek lesaanbod van Astrologie, Energiewerk en Expressie en leidt op tot hulpverlener met de horoscoop als instrument.

In de twee-jarige basisopleiding ligt de nadruk op jezelf en de kennismaking en ervaring met de verschillende disciplines. Aan het eind van de basisopleiding kun je een horoscoop duiden en werken met je eigen energie, intuïtie en expressie.

In de vervolgopleiding ligt de focus op toepassen. Je leert de astrologie kennen en gebruiken om iemands potentie en proces in beeld te brengen en te verbinden met levensfase en levensloop. En op basis daarvan af te stemmen wat de unieke steun kan zijn voor structurele en actuele processen. Je leert zicht te krijgen op de energiebalans van je cliënt en die te begeleiden met oefeningen en adviezen.

Het astrologisch fundament:Astronomie, psychologische astrologie, spirituele astrologie.

Prognosetechnieken, relatieastrologie, duiden van kinderhoroscopen en uurhoeken.

Procesbegeleiding:lichaamswerk, energiewerk, creatieve technieken, voice dialogue, meditatie, systemisch werk, methode fluisterkind.

De methodiek is een combinatie van theorie en ervaringsgericht werken. De diversiteit aan werkvormen en technieken zal je in staat stellen je wijsheid, kennis, lijf en hart in te zetten bij het begeleiden van je cliënten.

Website www.opleidingdediamant.nl en www.margreetandriol.nl

Cursusleider