Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lustrumfeest AVN

15 december 2018

 

Extra uitnodiging omdat onze  spreker Erik van Slooten zijn heup heeft gebroken bij een val. Erik is nu herstellende van een operatie. Het spijt hem erg dat hij niet kan spreken!

Het bestuur heeft alles op alles gezet om een nieuw en interessante programma te maken. Dit is echt een uniek programma! De opkomst kan beter dus activeer leden of deelnemers om te komen!!

 

Het Bestuur van de AVN nodigt u uit voor de

Feestelijk viering van het 20 jarig bestaan van de AVN.

Met NGPA erbij bestaan we 40 jaar+

Op zaterdag 15 december 2018 van 9:30 uur tot 20 uur.

in zalencentrum De Amershof Snouckaertlaan 11, Amersfoort, Telefoon 033-4613524

 

Programma

09.30 – 10.30  Aankomst met koffie en thee

10.30 – 11.00  De voorzitter Menno Noordervliet over het wel en wee van de jarige AVN

De AVN heeft op het laatste moment de volgende buitenlandse astrologen kunnen uitnodigen. Beiden geven een gloednieuwe interessante lezing. Op deze korte termijn konden ze niet persoonlijk aanwezig zijn maar kunnen wij ze  live zien via een groot scherm. Darrelyn Gunzburg kunnen we na haar presentatie interactief vragen stellen.

11.00 – 12:30  Lezing Darrelyn Gunzburg: Is the Consultation Space Sacred? (engels)

                        Meer informatie onderaan.

12.30 – 14.00 Lunch

14.00 – 15.00    Lezing Patrick Watson: What makes a successful astrologer? (engels)

                        Meer informatie onderaan.

15.00 – 15.45 korte theepauze

15.45 – 16.30  Interactie over de planeten die de laatste 10 jaar van grote invloed waren op ons en het wereldgebeuren: Pluto en Uranus. Voel vast de magie van deze planeten.

16.30               Afsluiting

16.30 – 17.00  Muziek: Los Chicos

Spectaculair  Flamenco optreden van eigen ” bodem”

Zang: Freddy Wissink Flamencolover

Gitaar: Bart van Uden

Na 17 uur Een toast op de AVN met gratis drankje !

Gezellig samen zijn en uitgebreide borrel met hapjes waarbij de buik echt wel vol komt .

 

Kosten (inclusief lezingen, lunch en 3 consumpties, borrel met buikvullende hapjes)

Leden € 25,- (gesubsidieerd door de AVN)  Donateurs en Studentleden € 40,-  Belangstellenden € 55,-

Aanmelden kan via e-mail. Opgave bij het Servicepunt:  Hans Jongerius. Geef aan als je vegetarisch wilt eten.

e-mail knowthyself@ziggo.nl  o.v.v Netwerkdag 2018

Betaling op NL95INGB0007869860 t.n.v. AVN  o.v.v. Lustrumdag 2018

Na betaling ontvangt u een bevestiging.

In december volgt de definitieve deelnemerslijst en een routebeschrijving.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met een van de leden van de voorbereidingscommissie; dat zijn: Antoinette van der Kaay: a.kaaija@gmail.com of

Menno Noordervliet: menno.noordervliet@planet.nl,   tel. 06 20598283

Lezing Darrelyn Gunzburg

Is the Consultation Space Sacred?

Een consult is méér dan “gewoon” een horoscoopbespreking. Wat gebeurt er nu werkelijk in de consultruimte (de “consulting room”)?

De astroloog kent het potentieel dat in de horoscoop van zijn cliënt ligt, maar weet niet wat deze er tot dusver mee gedaan heeft. De cliënt komt met zijn levensverhaal, maar heeft geen idee wat daarvan al besloten ligt in zijn horoscoop.

In de “consulting room” vindt dus een uitwisseling van informatie plaats. Maar er is méér… en dat heeft alles te maken met de ruimte waarin het astrologisch consult plaatsvindt.

Darrelyn presenteert hier gloednieuw werk, dat volgend jaar gepubliceerd wordt.  Het is een vervolg op haar werk “How Do Astrologers Read charts.

 

Darrelyn Gunzburg (PhD, BA Hons) is astroloog, docent en mededirecteur van Astro Logos. Ze heeft de volgende boeken geschreven: Leven na Verlies. Rouwverwerking vanuit astrologisch perspectief (2010), AstroGrafologie.De verborgen schakel tussen je horoscoop en je handschrift (2010)en Restoring The Heavensto Astrology: Visual Astrology Chronicles Volume 1 (2010, samen met Bernadette Brady). Verder is zij docent voor de MA in Cultural Astronomyand Astrology aan de University of Wales Trinity Saint David.

Lezing Patrick Watson

What makes a successful astrologer?

Hoe herken je een goede astroloog aan zijn horoscoop? Welke horoscoopfactoren spelen een belangrijke rol?

Van oudsher wordt de planeet Mercurius geassocieerd met astrologen, evenals het 9e huis. Patrick laat ons zien welke horoscoopfactoren garant staan voor een succesvol profiel als astroloog.

Daarna duikt hij met ons in de horoscopen van zowel Nederlandse als internationale astrologen om te illustreren hoe het in de praktijk werkt. Ook geeft hij ons duidelijke instructies om dit toe te passen op onze eigen horoscoop.

Patrick Watson begon zijn astrologische carrière al op jonge leeftijd; op zijn 15e ging hij astrologie studeren en op zijn 21ste begon hij –samen met Chris Brennan– The Political Astrology Blog, waarin politieke ontwikkelingen vanuit astrologisch perspectief werden geanalyseerd. Hij heeft al veel media-aandacht gekregen, waaronder in de Washington Post, de Wall Street Journal, ABC News en Fox News. Hij is geboren in Engeland, maar opgegroeid in de Verenigde Staten. Overdag is hij muziekdocent, ‘s avonds astroloog, blogger en researcher.

 

Horoscoop AVN 17-12-1998  11:21 Hilversum

Gegevens

Datum:
15 december 2018