logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

A. van der Ven

Van Speijkstraat 108 hs
1057 HG , Amsterdam

020-6830405

In 1984 behaalde ik het HBO diploma Akademie voor Natuurgeneeskunde Hippocrates te Bloemendaal. Waaronder de disciplines; Natuurgeneeskunde, homeopathie, astrologie, voeding, fytotherapie, massage en iriscopie. Tevens in dat jaar het diploma als  ademtherapeut van Mazdaznan te Amersfoort. Waaronder de disciplines; ademtherapie,  massage en endocrinologie.

 

Astrologie was direct de passie het bleek een zienswijze waarin andere disciplines goed in te passen zijn.   

 

Vanaf die tijd begon ik een zelfstandige praktijk als  natuurgenezer en therapeut met eigen opleidingen.  Voornaamste disciplines;  astrologie / regressietherapie/ chakra reading / natuurgeneeskunde. Als therapeut actief in psychologische analyse, relatie bemiddeling, beroepsadviezen en gezondheidsadviezen. Als natuurgenezer actief met kruiden, homeopathie, celzouten en energetisch werk.

 

Opleidingen;

1985 - 1990  Docent aan de Akademie voor Natuurgeneeskunde te Bloemendaal en te Meppel als psychologisch en medisch astroloog.

1985 - 1990 met H. de Boer, de  Vakopleiding voor Medische Astrologie  opgericht, waaronder de disciplines psychologische astrologie, medische astrologie en natuurgeneeskunde.

 

1990 - 2003  Initiator en hoofddocent aan de Akademie voor Astrologie en Intuïtieve Training. Met psychologische astrologie gericht op een professioneel niveau, vierjarig. Onderdelen; karakteranalyse, relatie astrologie, beroepsadvies, psychologie.  Belevingsvakken als meditatief schilderen,  astrodrama, chakra beleving, chakra reading daarnaast nog gesprekstechniek.

 

2003 - heden; docent in astrologie, chakra reading en in natuurgeneeskunde  via lessen en workshops.

 

Persoonlijke consulten:

  • - Karakteranalyse
  • - Karma en groeiprocessen
  • - Actuele ontwikkeling, solaarhoroscoop
  • - Beroepsadvies,
  • - Relatie astrologie
  • - Kinderhoroscopen
  • - Medische astrologie, dit is de psychosomatiek interpreterend en een integratie met natuurgeneeskunde.

 

Prijzen;

Een consult is € 60,-- voor een uur exclusief BTW ( € 72,- met btw) . Er is vergoeding mogelijk voor natuurgeneeskunde. Een horoscoopbespreking duurt een tot twee uur. 

 

2001 - 2014; docent Natuurgeneeskunde met inbegrip van  endocrinologie,  immunologie,  psychosomatiek, elementenleer  e.d.

Opleiding; ‘de Silverlinde' veterinaire natuurgeneeskunde.

Bij al deze opleidingen; coaching van leerlingen, scriptie en werkstuk begeleiding, examinering,  doceren en nieuwe  lesprogramma's ontwikkelen.  Met evaluaties en toetsing van de lestof. Lesstof voorbereiden voor vijf jaargangen en toetsen. Tevens scripties beoordelen en lid van de examencommissie.