logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Anita Ilmer

Weelweg 8
4321 AH, Kerkwerve
0647-901412
http://www.chaldea.nl

Chaldea is gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Of het nou gaat om een analyse van:

  • Je geboortehoroscoop met als doel inzicht te krijgen over jezelf;
  • Een jaarhoroscoop om te zien welk thema’s in het betreffende jaar een rol kunnen spelen;
  • Een relatiehoroscoop waarmee het duidelijk kan worden wat je belangrijk vindt of hoopt te vinden in de ander;
  • Of de analyse waarom het niet lukt om af te vallen,

Als persoonlijke coach begeleid ik je op de weg die je brengt naar het antwoord op jouw vragen.


Waarom Astrologie?
Een geboortehoroscoop is de blauwdruk van je karakter en geeft aan wat er in aanleg aanwezig is: je talenten, valkuilen, zwakke en sterke punten en zo meer. Hoe je je karaktereigenschappen hebt ontwikkeld hangt af van de omstandigheden waarin je bent opgegroeid. Maar ook de keuzes die je hebt gemaakt in de loop van je leven. Door samen in gesprek te gaan over wat je horoscoop laat zien, kan er duidelijkheid verkregen worden over wat je nodig hebt om te groeien. Groeien op persoonlijk, psychisch en spiritueel vlak om te komen tot jouw beeld van heelheid. Heb je altijd al willen weten hoe het komt dat je steeds dezelfde soort mensen aantrekt of waarom mensen op je reageren zoals ze doen of waarom je hier nou eigenlijk op aarde bent….. Op al dit soort vragen geeft je geboortehoroscoop het antwoord…..


Hoe ga ik te werk?

Een astrologisch consult waarin we bespreken wat er in aanleg aanwezig is, met het uitgangspunt de vraag die je beantwoord wilt hebben.
In een individueel traject kan de geboortehoroscoop het startpunt zijn. De opzet is resultaat gericht en jij geeft aan wat je wensen, verwachtingen en doelen zijn. Binnen dit individuele traject kun je stappen zetten die passen bij dat wat jij aankunt en wilt. Jij kunt zelf kiezen uit welke onderdelen jouw traject bestaat.


Wat vind je nog meer op mijn site?
Op mijn website www.chaldea.nl vind je meer informatie over de activiteiten die gericht zijn op het beste uit jouw te actief te maken. Door de vele activiteiten kun je gericht kiezen uit wat voor jou het beste is. Als je het plezieriger vindt om je keuzes samen te bespreken kan dat natuurlijk ook. Bel voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek.


Voor informatie of het maken van een afspraak kun je bellen met 0647-90 14 12 of mailen naar: info@chaldea.nl

Heel graag tot later!

Chaldea is gevestigd in Kerkwerve, Zeeland