logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Beatrice M. Boucher, DFAstrolS

Parkstaat 110-a
6828 JM, Arnhem
(026) 443 78 52
http://www.icaquarius.nl

In Parijs geboren (1956), woon ik sinds 1976 in Nederland waar ik vrijwel gelijk in aanraking kwam met de humanistische astrologie (Dane Rudhyar). Ik studeerde eerst af aan de Sociale Academie, werkte o.a. in de crisis-hulpverlening en de voorlichting. Ik volgde intussen de astrologielessen van Leida Arps, de intuitieve workshops bij Carolyne Conger en uiteindelijk de opleiding aan de Faculty of Astrological Studies in England.

Vanuit Arnhem geef ik consulten, cursussen, workshops en lezingen in binnen- en buitenland. Ik ben al meer dan 30 jaar een student van de 'Oude Wijsheid', in het bijzonder van de zielsgerichte astrologie (A.A. Bailey) en ruim 12 jaar distance learning tutor bij de Faculty of Astrological Studies in London.

Voor informatie over cursussen en lezingen verwijs ik naar mijn website.


De geboortehoroscoop
Het potentieel zoals uitgebeeld in ieder geboortehoroscoop komt op unieke manier tot leven omdat ieder van ons een andere geschiedenis heeft, in een andere cultuur opgroeit en vervolgens andere ervaringen opzoekt. Ons potentieel, dat besloten ligt in de geboortehoroscoop, ontwikkelt zich cyclisch en het bijzondere van de astrologie is dat deze inzicht geeft in de betekenis van deze cycli.
In een consult kun je meer duidelijkheid hierover krijgen.

In een astrologischconsult gaan we op een heel andere en diepgaande manier naar jezelf, je levenspad en je actuele vragen kijken. Het helpt helderheid te krijgen in wie je bent en kan worden. Het geeft ondersteuning bij het verhelderen van vragen over bijvoorbeeld studiekeuze, werk of relatie, zingeving of spiritualiteit.
Een standaardconsult duurt 90 min.
jongeren tussen 15-18 jaar kunnen een korter consult afspreken.

één gesprek van 90 minuten óf een serie van 3 gesprekken 
We bespreken de geboortehoroscoop standaard binnen één gesprek. Het is altijd mogelijk om een vervolgconsult af te spreken als het gesprek na verloop van tijd nieuwe vragen oproept.

Zoek je diepgaander inzicht in actuele processen en terugkerende patronen in je leven, dan is een serie van drie gesprekken aan te raden. De gesprekken duren elk 60 minuten. Voordeel: je hebt tijd voor de verwerking van de informatie die jij hebt gekregen en je kunt beter bepalen welke vervolgvragen en onderwerpen je wilt bespreken.
Deze drie consulten vinden plaats binnen een tijdsbestek van drie maanden.

Voor het maken van een afspraak kun jij mij per e-mail of telefonisch bereiken.