logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Chantal Halmans

Magnoliastraat 16
3551 GS, Utrecht
030-2012817
http://www.inana.nl

Hoe ben ik begonnen met Astrologie?
In 2004 heb ik Inana Astrologie opgezet. Astrologie heeft mij altijd al getrokken, maar het heeft even geduurd voor ik de stap durfde te zetten om astroloog te worden. Daarvoor probeerde ik het als docente wiskunde, als communicatieadviseur, als radioprogrammamaker en als kok in een biologisch vegetarisch restaurant, maar mijn hart ging er niet sneller van kloppen. 
Astrologie doet mijn hart wel sneller kloppen. Ik doe niets liever dan mijzelf en anderen in contact brengen met wezenlijke zaken. De astrologie is hiertoe een wonderbaarlijk en doeltreffend instrument, dat mij erg ligt. 

Sinds 2005 ben ik erkend praktijkvoerend astroloog aangesloten bij de Astrologische Vereniging Nederland (AVN). 

Intuïtieve ontwikkeling

Naast de astrologie houd ik mij intensief bezig met intuïtieve ontwikkeling. De intuïtie is een tweede, krachtig instrument dat mij helpt in contact te komen met datgene wat er wezenlijk toe doet. Yoga, meditatie en healing behoren net als eten en slapen tot mijn dagelijkse activiteiten. 

Communicatie
Verder loopt communicatie als een rode draad door mijn leven. Van doceren tot radiomaken. Van webcontent en campagneslogan tot persbericht en beleidsadvies. Ik heb het met veel plezier gedaan en er veel van geleerd. Ook in het werkgebied van de astroloog zie ik het belang in van goede communicatie. Astrologie is immers een symbolentaal en de kunst van een goede astroloog is dat zij de astrologische symboliek weet te vertalen in heldere en begrijpelijke woorden. 

Op onderstaande website vind je meer informatie over mijn activiteiten en een prijslijst.