logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Dré Aukes

Marga Klompélaan 57, 5122 BP, Rijen
06-16749562
http://www.athelas.nl

Over mij

Consulten

Mijn consulten richten zich minder op persoonlijke situaties of adviezen, maar meer op de bekende levensvragen als: waarom leef ik dit leven, hoe werk ik het beste aan mijn evolutie en bewustwording, etc.

Astrocafé
Tijdens, maar ook na uw astrologische studie kunt u eens per maand op de derde woensdagmorgen het astrocafé bezoeken. Hier praat u op ongedwongen manier met andere geïnteresseerden over astrologische onderwerpen, maar kunt u ook vragen stellen, of zelfs van te voren een onderwerp aanvragen, waarover u iets wilt weten. Het is dus ook eigenlijk een EHBA (eerste hulp bij Astrologie). Uitgezonderd juni, juli en augustus opent het astrocafé elke 3de woensdag van de maand van 9:00 tot 12:00 uur zijn deuren in het cultureel centrum de Cammeleur (Hoge Ham) te Dongen. Toegang € 7,50 euro en u kunt binnenlopen wanneer u wilt.

Opleiding en trainingen

Via e-mail cursussen en trainingen kunt u op elk niveau binnen de gebruikelijke gang naar professioneel astroloog hulp en ondersteuning krijgen. e-mail is eenvoudiger in te passen in uw week en maandschema, u bent vrij om zelf uw tempo te bepalen en de tijdstippen waarop u uw huiswerkopdrachten maakt. Wel is voor een e-mailcursus meer discipline vereist dan een groepscursus.

Winkel

In mijn internetwinkeltje zijn diverse artikelen en boeken te koop, gericht op ondersteuning van astrologiestudenten en verdieping bepaalde gebieden binnen de astrologie.
Meer informatie over de activiteiten van Athelas, alsmede actuele gegevens over de inhoud van het winkeltje vol met ondersteunende artikelen voor aankomende astrologen, vind u op onderstaande website. Wilt u meer informatie, klik dan hier athelas@xs4all.nl of tel. 06-16749562