logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Els Sleyster

Eygelshoven - Limburg
06 2255 7670

Welkom!

Ruim 30 jaar geleden bezocht ik voor het eerst een astroloog. Als biochemisch onderzoeker had ik zo mijn twijfel of dat iets concreets kon opleveren. Het gesprek was ronduit verbazingwekkend: hoe kon een astroloog uit een geboortehoroscoop zoveel waardevolle informatie halen, over aanleg, karakter, makkelijke en moeilijker te bereiken doelen, persoonlijke ontwikkelingen?

Dat vroeg om nader onderzoek. Zo werd astrologie al snel een belangrijke hobby.

Omdat ik het leuk vind andere mensen verder te helpen, is astrologie inmiddels uitgegroeid tot een fascinerende vorm van dienstverlening.

Werkwijze

Het astrologische consult start met een paar minuten astronomie: over Zon, Maan en planeten, wat hun invloed op aarde is, waar ze nu staan en hoe ze stonden toen jij geboren werd. Als je geïnteresseerd bent worden ook de lijnen, de punten en de kleuren in de geboortehoroscoop kort toegelicht.

Op basis van jouw geboortehoroscoop wordt een karakteranalyse gegeven. Er zullen eigenschappen zijn die je herkent, maar er komen ook onderwerpen naar boven over aanleg, capaciteit en kansen waarvan je je misschien niet zo bewust bent. Dat vergroot je zelfkennis. Je gaat je eigen emoties en de reacties van anderen daarop beter begrijpen. En je krijgt meer inzicht in je eigen mogelijkheden. Dat geeft een bredere basis om zelf te bepalen welke wegen je wilt inslaan.

Natuurlijk is er tijd om vragen te beantwoorden. Bovendien krijg je documentatie mee die je thuis op je gemak nog eens kunt nakijken.

Specialisatie

Naast Zon, Maan en planeten speelt in mijn praktijk Ceres een belangrijke rol. Deze planetoïde staat voor voeding in de ruimste zin van het woord: biologisch en geestelijk, fysiek en mentaal, eten en informatie. De combinatie van enerzijds biochemische kennis over voeding en metabolisme en anderzijds de bredere astrologische benadering met Ceres maakt het mogelijk om een toegespitst, nuchter antwoord te geven op veel vragen rondom gewichtsproblemen. Waar moet je in het bijzonder op letten als je jouw afvalpogingen tot een blijvend succes wilt maken?

Ook op geestelijk vlak kan je uit balans raken door een overmaat aan taken, proble­men en zorgen. Een burn-out kan het gevolg zijn. Wil je dat voorkomen, of zoek je naar nieuwe energie om de draad van het leven weer op een gezonde manier op te pakken?

Jouw geboortehoroscoop - met de stand van Ceres – en de beweging van de hemellichamen in deze periode vormen aanwijzingen voor zowel oorzaak als oplossing.

Meer informatie

Wil je meer weten over specifieke onderwerpen, zoals studie, loopbaan, relaties, voeding en burn-out of ben je nieuwsgierig naar de kosten stuur dan een berichtje naar elssleyster@hotmail.com. De brochure ontvang je per omgaande; het verplicht je tot niets.