logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Engelien Hanzens

Kromme Elleboog 33
9751 RB, Haren
050-5340771/06-34276684
http://www.engelienhanzens.nl

Mijn motto: Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Ik ben begonnen met een studie Milieukunde, omdat het goed functioneren van de aarde voor mij erg belangrijk is. Tijdens mijn werk als milieuambtenaar kwam ik erachter dat het functioneren van de aarde alles met het functioneren van mensen te maken heeft, waardoor ik me ook geschoold heb in de psychologie van de mens, en daar bleek mijn interesse veel meer te liggen.
In het jaar 2000 ben ik afgestudeerd voor transpersoonlijk therapeut. Met de ontdekking van de astrologie bleek ik mijn ware roeping gevonden te hebben. Astrologie is het middel bij uitstek om weer in contact met je kracht te komen. In contact met je kracht kun je die ook weer inzetten op een manier die bij jou past.

Ik heb de beroepsopleiding tot praktizerend astroloog gevolgd bij Aurinko in Heerenveen waar ik in 2006 ben afgestudeerd. 
Ik heb cursussen op het gebied van medische- en spirituele astrologie, relatietherapie en intuïtieve ontwikkeling gevolgd en heb een opleiding tot spiritueel astroloog afgerond. Ik heb bij Hans Planje een traject voor Docent Astrologie gevolgd. Bij de opleiding "De Diamant" heb ik een aantal jaren lesgegeven samen met Margreet Andriol.
Daarnaast heb ik de basisopleiding familieopstellingen bij het Hellingerinstituut gevolgd. Opstellingen met horoscopen blijkt een hele werkzame combinatie.

 

Aanbod Cursussen/Workshops

Naast consulten wil ik mensen ook graag wijzer maken over astrologie. Daarom geef ik cursus en verzorg trajecten richting professioneel astroloog. Bij mij is naast de theorie is ervaringsgericht onderwijs erg belangrijk, bij mijn lessen wordt daarom gewerkt met oefeningen, visualisaties en systemisch werk.
• Cursus basisastrologie op woensdagavond. 12 lessen van 2,5 uur, kosten € 350,- Start 6 maart 2019 of bij voldoende deelname.
• Horoscoop-opstellingen, individueel of in groepsverband
• Begeleiding studiegroepen
• Op verzoek verzorg ik astrologische avonden.

 

kijk voor meer informatie en voor prijzen op mijn website:

www.engelienhanzens.nl