logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Floor Kurstjens

Herungerstraat 164
5911 AM, Venlo
077-3543601
http://www.floorkurstjens.tk

Astrologie
Astrologie is een zeer effectieve hulpverleningsmethode. Een geboortehoroscoop kan inzicht geven in uw talenten en mogelijkheden, maar ook in welke weerstanden er in uw leven kunnen zijn.
Astrologie maakt bewust en geeft helderheid. Mensen hebben altijd gezocht naar overeenkomsten tussen wat zich aan de hemel afspeelt en wat er op aarde gebeurt. Een horoscoop is niets anders dan een tekening die dit verband verduidelijkt.

Er zijn vele keuzemomenten of keerpunten in ons leven waarbij de astrologie inzicht kan geven in wat er zich nu precies op zo'n moment afspeelt. Een horoscoop signaleert dus en kan U op weg helpen.

U kunt bij mij terecht voor onder andere privé consulten, relatiehoroscopen en kinderhoroscopen. Geef uw geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd zo exact mogelijk op. De geboortetijd is op te vragen bij de burgerlijke stand van uw geboorteplaats. Ook ben ik beschikbaar voor lezingen, thema-avonden en workshops.

Werkwijze
In mijn praktijk werk ik volgens de ethische code van de AVN , wat betekent dat privacy, ethiek en kwaliteit gewaarborgd zijn. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij ASCELLA in Den Bosch.

Tevens is er een mogelijkheid tot het volgen van een vierjarige erkende beroepsopleiding tot praktijkvoerend astroloog, op HBO niveau, genaamd "ARINNA".

Informatie kunt u vinden bij het tabblad "opleidingen" en op de website www.arinna.nl.