logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Freya Liket

Esscheweg 252
5262 LD, Vught
073-6573064
http://www.astroaspect.nl

Achtergrond
Mijn naam is Freya Liket, geboren op 13-12-1959 te Veldhoven. 
Na een aantal jaren zelfstudie heb ik de eerste drie jaar van de School voor Astrologie gevolgd. Daarna ben ik overgestapt naar Ascella Zuid , waar ik ben afgestudeerd. 
Ik heb Astro-Aspect in het leven geroepen, samen met collega Karin Vrielink met als doel dat zoveel mogelijk astrologen kunnen werken vanuit dezelfde naam. Astrologen die hierin interesse hebben verwijs ik graag naar onze site www.astro-aspect.nl In mijn astrologische praktijk richt in me zowel op particulieren als bedrijven, waarbij de menselijke interactie de boventoon voert. 

Werkwijze
Ik bereken met geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd de stand van de planeten op het moment van geboorte. De horoscooptekening die dan ontstaan is, is een weerspiegeling van persoonlijke drijfveren en behoeften, hoe deze zich manifesteren en tot uiting komen. Een horoscoop kan helpen duidelijkheid te verschaffen over iemands handelen, waardoor er meer respect en begrip ontstaat voor het eigen gedrag. 

Een horoscoop kan ouders helpen hun kind te benaderden vanuit het gezichtspunt van het kind. Natuurlijk zijn er allerlei omstandigheden die daar invloed op hebben. Zoals opvoeding, cultuur, mensen waar je mee in aanraking komt, of situaties waarin je verzeild raakt. Om daar iets over te kunnen zeggen, werkt een astroloog met prognose technieken. Daarnaast kan een astroloog horoscopen vergelijken en bekijken wat de sterke en zwakke punten van een relatie zijn. 

Psychologische astrologie gaat ervan uit dat ieder mens een eigen wil heeft. Het vertrekpunt op aarde op het moment van geboorte ligt vast, en daarmee ook iemands sterkere en zwakkere kanten, maar wat iemand vervolgens doet, of niet doet, om hiermee om te gaan is afhankelijk van de vrije wil van ieder mens 

Bedrijfsastrologie
Er zijn steeds meer bedrijven die een astroloog inschakelen; de astrologie kan een goed hulpmiddel zijn in het afwegen van kansen en mogelijkheden. Aan de hand van een horscoop kun je zien wat iemands werkhouding is en in hoeverre werkzaamheden overeenkomen met iemands persoonlijke aard en interesse. 

Vragen of een bedrijf een fusie aan moet gaan, wat een directeur kan betekenen voor een bedrijf, conflicten tussen werknemers, conflicten tussen werknemers en hun superieuren, zijn zaken waarbij een astroloog kan helpen duidelijkheid te verschaffen.
Functioneringsgesprekken met medewerkers op basis van hun horoscoop, kunnen bijvoorbeeld duidelijk maken waarom men op een bepaald moment minder presteert dan anders. De astroloog kan in een gesprek met een werknemer deze helpen in balans te komen, door aan te geven waar eventuele blinde vlekken zitten. Hierdoor komt een werknemer meer in balans ( mits hij/zij dat wil natuurlijk door eraan te werken), waardoor de arbeidsprestaties kunnen verbeteren. 
Ook bij sollicitatieprocedures kan een astroloog behulpzaam zijn. De astroloog kan kandidaten screenen om te bezien of ze mogelijk in een team passen, en of ze de kwaliteiten in huis lijken te hebben die hoort bij de functie waarop ze gesolliciteerd hebben.


Prijzen

  • Geboortehoroscoop € 85
  • Prognose € 35
  • Relatiehoroscoop € 215
  • Uitbreiding op bovenstaande horoscopen met schriftelijke duiding € 25
  • Vervolggesprek € 25 per uur
  • Kinderhoroscoop voor kinderen tot 7 jaar € 30
  • Kinderhoroscoop voor kinderen van 7 t/m 12 jaar € 55
  • Solaar of Lunaar horoscoop (jaarhoroscoop) € 85


Workshops in overleg Zakentarief op aanvraag / in overleg 
Prijzen zijn exclusief BTW