logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Geraldine Pontenagel

Vermeerlaan 13N
1213 EA Hilversum
035 5316379
06 54 373 416
http://www.deoopeningtot.nl/

Geraldine Pontenagel

17-08-1947


What I see, is what you get.

De OOpening tot… de Rode Draad in je leven.


Wat kan ik jou bieden?


Mijn specialiteit in de astrologie is de evolutie van de Ziel door de levens heen.

Waar kom je vandaan, wat vraagt om ontwikkeling en wat is de bedoeling en de Zin van dít leven

Rond m’n 40ste raakte ik ‘de weg kwijt’ en ben ik na een lange zoektocht in aanraking gekomen met een astrologe die mij op weg hielp door mij mijn routekaart aan te reiken. Door het verdiepen in mijn kaart kwamen er steeds meer ‘waarom’ vragen naar boven.

De antwoorden die ik vond, brachten mij via de Tibetaanse Oude Wijsheidsleer naar de reis en de zoektocht naar de Ziel: Jungiaanse Psychologie, Psychologische Astrologie, Tarot, Kosmologie, Esoterische Astrologie en Zwarte Lichten Astrologie.

Zijwegen en omwegen werden hoofdwegen, mijn reis werd helderder en aanlokkelijker. Ik vond mijn weg en meer dan dat: de Evolutionaire Astrologie. Ik ben opgeleid door Mark Jones (de oprichter van de Pluto School) in Evolutionary Astrology en Counseling Skills for Astrologers.

Ik wil jou helpen om ook te kunnen zeggen: “Bestemming bereikt. Je hoeft niet meer om te keren.” Door de routekaart te kennen, die zichtbaar is in je geboortehoroscoop, vind je de Rode Draad die leidt naar de antwoorden.

Ik heb de kennis en de ervaring om de symboliek van de astrologie uit te leggen zodat we in een consult samen naar de antwoorden toe kunnen groeien.

Antwoorden zoek ik ook in wat ik zie: jouw uiterlijke presentatie en jouw non-verbale communicatie.

Zo buiten, zo binnen, zo boven, zo beneden: alles hangt samen.