logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Godelieve Lustermans

Aan de Gapert 25
6231 BX, Meerssen
043-3647373

Astrologiepraktijk "Bliss"

Astrologie is geen waarzeggerij, maar een techniek om de voortdurend veranderende invloeden van de kosmos te verbinden met het leven op aarde. Het kan als een eye-opener werken, maar ook gemoedsrust geven wanneer je je levenservaringen begrijpt. De astrologie kan een grote hulp zijn bij het inzichtelijk maken van iemands kwaliteiten maar ook van eventuele moeilijkheden, waardoor het eigen probleem oplossend vermogen kan worden vergroot. Meestal hebben mensen hier behoefte aan als ze het even niet zien zitten, grote levensvragen hebben of in moeilijke levensomstandigheden terecht zijn gekomen.

Waarom ik Astrologie in praktijk breng


De 5-jarige beroeps opleiding tot praktijkvoerend Astroloog heeft mij niet alleen op persoonlijk vlak psychologische kennis gebracht, maar ook wetenschappelijk, religieus en spiritueel veel informatie gegeven, waardoor ik een bredere kijk op het leven heb gekregen.
Door de astrologie toe te passen, probeer ik voor mijn medemens iets te kunnen betekenen. Naar mijn eigen ervaring, is deze techniek om jezelf te leren kennen zó mooi, dat ik deze met andere mensen wil delen en geef daarom in kleine kring workshops.
Als ik begrip en helderheid kan brengen in iemands leven, ervaar ik een diepe innerlijke blijdschap en vreugde, wat in de engelse taal "bliss" betekent.

Mijn werkwijze

Geboorte horoscoop
De geboortehoroscoop is de basis van alle horoscopen. Met behulp van deze horoscoop wordt een karakteranalyse gemaakt. Deze zal ik tijdens het consult bespreken en de eventueel gestelde vragen beantwoorden. Ook bespreek ik de mogelijkheden en eventuele knelpunten waardoor je tot een beter zelfbeeld kunt komen. Dit kan helpen bij het maken van keuzes in het leven, die goed aansluiten op jouw unieke levenspad; bij jouw volledig mens zijn!
Voor het maken van een geboortehoroscoop zijn enkele gegevens van belang, namelijk geboorteplaats, -datum en -tijd. De geboortetijd is op te vragen bij de burgerlijke stand van de geboorteplaats. Het consult zal 2 uur duren, wordt opgenomen en op cd gezet. Deze krijg je mee, waardoor je thuis alles nog eens rustig kunt naluisteren.

Prognose horoscoop
Op basis van de geboortehoroscoop is het ook mogelijk een jaar vooruit te kijken. Welke thema's zijn het komende jaar belangrijk, wat zijn de kansen en mogelijkheden en hoe kan het een en ander uit pakken.

Relatie horoscoop
Een relatiehoroscoop leert meer over een specifieke relatie bijv. tussen partners, tussen ouder en kind. Op welke gebieden stimuleer je elkaar, waardoor ontstaat spanning en hoe verbeter je de onderlinge wisselwerking? Het doel is inzicht, begrip en respect voor ieders eigenheid. De geboortehoroscopen van de relatiepartners liggen hieraan ten grondslag.

Kinder horoscoop
Een kinderhoroscoop geeft inzicht in opvoedkundige vraagstukken. Waardoor wordt een kind gestimuleerd en waardoor wordt het eventueel geremd? Deze horoscoop dient als hulpmiddel om een kind beter te begrijpen en te begeleiden.

Tarieven
Geboorte horoscoop      € 125 
Prognose horoscoop     € 75
Relatie horoscoop         € 200
Kinder horoscoop          € 75
Workshop                      € 125