logo
 
 
terug naar het overzicht
Account Status: Approved

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Han van Straaten

Ganzestraat 8
4451 DT, Heinkenszand

0648-351400

http://www.astro-econoom.nl

Consulten

Particuliere consulten gaan vaak over levensvragen, beroepsrichting of relaties. Terugkerende thema 's, blokkades en verlies van levensrichting kunnen onderwerp van gesprek zijn. In een twee uur durend consult dat geheel voor u op een usb-stick wordt opgenomen omdat u veel informatie krijgt, wordt een totaalbeeld geschetst inclusief de porognoses voor de komende periode.

Bedrijfsconsulten worden op de zakelijke locatie gegeven. Het voorwerk bestaat uit het achterhalen van de juiste datums van oprichting en bedrijfswijzigingen waardoor de actuele bedrijfshoroscop bekend wordt op basis waarvan de prognose plaatvindt. Hierna vindt de voorbereiding plaats waarna het tijd is voor het bedrijfsconsult van drie uur. Integratie van de bedrijfshorocopen met de horoscoop van de directeur of het management levert verrassende inzichten op. Bedrijven komen vaak periodiek terug voor adviezen binnen een nieuwe astrologische tijdshorizon. Alle consulten worden op usb-stick meegegeven. Vaak zijn de vragen van strategische aard: is het een gunstige tijd om uit te breiden, naar het buitenland te gaan, een nieuw product te lanceren of te reorganiseren? Ook vragen over bedrijfsbeëindiging en opvolging komen aan de orde, evenals uurhoekvragen over juiste bedrijfsbeslissingen. De kracht van (bedrijfs)astrologie is het kunnen aangeven van gunstige/ongunstige periodes voor bepaalde stappen.

Studiedagen en Zomerschool: Tien keer per jaar vindt een astrologische studiedag plaats waar met enige astrologische basiskennis aan kan worden deelgenomen. Kennisoverdracht wordt afgewisseld met uitwisseling, horoscoopbespreking en opdrachten. De onderwerpen variëren van planeettransits tot kinderhoroscopen en van Zwarte Maan tot relatiethematiek.

Jaarlijks vindt in augustus op drie zaterdagen de Zomerschool plaats met een doorlopend thema.

Maandelijkse astrologische nieuwsbrief Sinds tien jaar wordt een uitgebreide maandelijkse e-nieuwsbrief gemaild aan abonnees. De onderwerpen betreffen het actuele dierenriemteken en integratie van astrologische, economische, politieke en spirituele ontwikkelingen. Er kan een gratis proefexemplaar worden aangevraagd.

Talentenspel. Een speelse, diepgravende methode om je je passie en je levensmissie op het spoor te komen, evenals de blokkades die je verhinderden om volledig in je kracht te gaan staan. Er wordt gewerkt met innerlijke beelden en archetypen, waar de horoscoop uitstekend op aansluit. Duur: drie tot vijf sessies van enkele uren.

Coaching kan individueel en zakelijk worden gevolg en naar behoefte worden gecombineerd met de horoscoop en of het Talentenspel. De coaching kan eenmalig, trajectmatig of periodiek herhalend zijn. Doel: het komen tot een dieper zelfinzicht en een optimale levensinvulling.