logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Hans Jongerius

Knowthyself Astrology
Utrechtse Heuvelrug 100 3452 JA, Vleuten
06-48689743
http://www.knowthyself.nl

Beste lezer,

Bent u op zoek naar een gecertificeerd astroloog in Vleuten en omstreken?

Na mijn Westerse astrologieopleiding afgerond te hebben bij Leo Hunting in Nijmegen heb ik mij nog een aantal jaren verder verdiept in de Vedische astrologie (jyotish). Aan de hand van aangeleverde correcte geboortegegevens kan ik voor u het volgende betekenen:

Wat doorgenomen kan worden betreft de basishoroscoop, Rasi D-1, innerlijk fruit ofwel de Navamsha D-9, komende transits veranderingen (gochara) voor een maand en de Ashtakavarga (kracht van de tekens) en tot slot de Vimshottari Dasa en Narayana Dase voor de komende 25 jaar, ofwel welke levensgebieden er gedurende een bepaalde periode actief zijn. Ook een synastrieduiding (Ashkoot) is mogelijk indien we de impact van de ene persoon op het leven van andere persoon bespreken en andersom.

Bovendien is het interessant te herkennen dat wat je wilt, hoe je daarbij handelt, wat je daarbij voelt en hoe de omgeving dat tot vervolgens ervaart 4 verschillende invalshoeken zijn om je houding te bekijken.

Het is mogelijk alleen een horsocooprapport aan te vragen uit Parashara Light. Deze wordt dan gemaild in pdf format. In overleg bespreken we welke rapporten er gewenst zijn. Een overzicht van een synastrie of een een advies inzake welke mantra of gem (steen) bij welke horoscoop past is een mogelijkheid. Ondanks de vele teksten (vertaald vanuit het sanskriet in het Engels) is een bepaalde basis kennis van de jyotish wel noodzakelijk. Een kostendekkend rapport kost € 15,00 per persoon.

De nadruk en expertise ligt bij mij op de filosofische kant van de griekse- en vedische (jyotish) astrologie en de innerlijke ontwikkeling ofwel het ontvouwingsproces van de bewuste mens gedurende het leven. Een leven wat door jezelf bewust geleefd en beleefd wordt ipv van opgelegd door een ander zou de juiste basishouding moeten zijn, maar helaas is dat voor velen niet even makkelijk te realiseren. Het levensdoel volgens Carl Jung betreft ‘INDIVIDUATIE', ofwel inviduele integratie vanuit een aangeboren passie je innerlijke roeping te projecteren op het collectief.


Utrechtse Heuvelrug 100
3452 JA Vleuten
Telefoon:06-48689743
Website: www.knowthyself.nl
Email: knowthyself@ziggo.nl