logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

I.B. Pennings

Mijn naam is Ingrid Pennings en voel het als astrologe mijn roeping mensen te motiveren en te stimuleren het beste uit zich zelf te halen. Astrologie is voor mij de methode om dit op een professionele basis te doen. Door toepassing van astrologie probeer ik mensen positief en bewust te laten staan in het leven en ze sturing te geven op basis van hun geboortehoroscoop. Belangrijk is dat mensen zelf keuzes maken in het leven en zich niet te veel laten beïnvloeden door wat ouders, vrienden, collega's, je partner denken en vinden wat goed voor je is. Hier kun je soms onzeker of erger nog, depressief van worden.

Pas als mensen de flow van hun leven ervaren en dus energie voelen, voelen ze hun bestaan als werkelijk en bewust en weten ze wat voor hun het doel en de zin is van het leven. Je hebt het gevoel de wind in je rug te hebben, je zit in 'your flow'.

Alles is verder te vinden op mijn website. Elke Astroloog heeft zijn/haar eigen manier van werken en consulten geven. Mijn manier is dat ik veel telefonische consulten geef. Als ik besckibaar ben, kunt u mij bellen voor een 'telefonisch consult'. Mijn telefoonnummer daarvoor is: 0909- 9 000 999


Persoonlijk astrologisch consult:

Een astrologisch consult duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Vooraf heb ik je geboortehoroscoop uitgebreid bestudeerd om me een goed beeld te vormen.

Het honorarium voor een astrologisch consult bedraagt 125 euro.

Prognose voor komend jaar:

Astrologen kunnen geen toekomst voorspellen. Astrologen kunnen hooguit een prognose meegeven of een richting en je mogelijkheden en kansen laten zien. Een astrologisch consult voor een jaarprognose (solaar) duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Het honorarium voor een jaarprognose bedraagt 95 euro.

We kunnen de windrichting niet bepalen, maar we kunnen wel de zeilen bijzetten.

Twee in één, het gaat iets minder diep dan als je het apart zou doen, maar je hebt het wel beiden in één consult en je weet dan echt veel meer, dit wordt momenteel het meeste gedaan.

Het honorarium voor een combi counsult bedraagt 130 euro

Astrologische advies kan via mijn nummer 0909-9000 999 (0,90 per minuut) Telefonische consulten kunnen ook vanaf 54 euro