logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Jan de Graaf

Zuwe 32
2411 ZK, Bodegraven
0172-616363
http://www.inspiratiesite.nl

Jan de Graaf heeft in Bodegraven zijn praktijk als coach en adviseur en geeft er les aan het Essence College, de school voor intuïtieve ontwikkeling die in het Evertshuis gevestigd is.

Als adviseur en coach werkt hij zowel voor particulieren als bedrijven. Daarnaast is hij als docent/trainer en supervisor betrokken geweest bij verschillende opleidingen. De laatste jaren heeft hij zich verdiept in de combinatie Reading - het lezen van energie - en coaching: het transformeren van energie.

Over de inzichten die hij kreeg door het werken met mensen heeft hij altijd al gepubliceerd, zowel in tijdschriften als in de boeken die inmiddels van zijn hand verschenen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, waaronder 'De Astrale Werkelijkheid', 'Mythen van de Dierenriem'; 'Astro Cards' en 'De Hemel heeft Voeten in de Aarde'.

Na bij het Essence College de Basisopleiding en de opleiding tot Reader te hebben afgerond, geeft hij nu zelf ook les in de Reader Opleiding.

Zelf zegt hij daarover: deze manier van leren en jezelf ontwikkelen heeft me ontzettend veel gegeven. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om nog eens een heel leertraject in te gaan. En van lesgeven in intuïtieve ontwikkeling geniet ik elke keer weer.

Voor meer informatie kunt u zijn website bezoeken: http://www.inspiratiesite.nl/

Voor informatie over cursussen en opleidingen intuïtieve ontwikkeling: http://www.essencecollege.nl/

Lees op de inspiratiesite meer zijn nieuwe boek over intuïtieve ontwikkeling:

DE ASTRALE WERKELIJKHEID - over het ontwikkelen van bewustzijn in de droomwereld

PRAKTIJK ASTROLOGIE EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Je geboortehoroscoop

Je horoscoop is een belangrijke informatiebron om inzicht te krijgen in jezelf en wat je meemaakt in je leven. Een horoscooplezing geeft helderheid over:

  • Je talenten en mogelijkheden en hoe je die kunt onderkennen en benutten. Hoe kom je het beste uit de verf? Wat zijn je sterke kanten en hoe vermijd je valkuilen?
  • Relaties: hoe sta je in relaties; wat verwacht je van anderen - en wat verwachten anderen van jou? Welke veranderingen dienen zich hierin aan?
  • Actuele ontwikkelingen de achtergrond van wat je nu meemaakt, de koers die je leven aan het nemen is en de beslissingen die daarin genomen moeten worden.
  • Specifieke vragen: ook als je met een vraag of een probleem zit kan daarop concreet worden ingegaan aan de hand van de actuele standen in je horoscoop.
  • Spiritualiteit en zingeving: wat is het unieke aan jouw horoscoop - jouw leven?

Een consult duurt plm 2 uur. Vooraf heb ik je horoscoop uitgebreid bestudeerd om een beeld te vormen van je karakter, eigenaardigheden, problematiek, creatieve mogelijkheden en kwaliteiten. Ik baseer me daarbij zowel op de informatie uit je horoscoop als mijn kennis en ervaring als coach en adviseur. Het gesprek wordt opgenomen en op cd gezet.

Vervolggesprekken

Als er specifieke vragen zijn of als je met een probleem- of beslis- situatie zit. Dit kan ook telefonisch: maak eerst een afspraak wanneer je me kunt bellen zodat ik vooraf naar je horoscoop heb kunnen kijken. Tarief € 55,- per uur. Jaarhoroscoop: als vervolggesprek; hoe is het gegaan, waar sta je nu en wat zit er dit jaar voor je in het vat. € 110,-

Relatiehoroscopen

Drie sessies met je partner om samen te kijken naar jullie relatie. Jullie eigen horoscopen plus die van de relatie zelf (de relatiehoroscoop) geven concrete informatie over sterke kanten en probleemgebieden. Hoe vermijd je de valkuilen, wat leer je van elkaar , wat voedt en wat niet? Hoe kom j e tot elkaar? Pakket € 375,-

Pakket horoscoop en persoonlijke ontwikkeling

Je horoscoop plus een kennismaking met individuele begeleiding in twee vervolgsessies. Een krachtige manier om inzicht te verbinden met de dagelijkse praktijk, ondersteuning te krijgen om dit te integreren en gericht te werken aan verandering. Al naar behoefte maken we gebruik van energiewerk, ademen, gesprekken en gestalt. Pakket € 245,-

Bedrijfsadvisering

Als bedrijfsadviseur fungeer ik voor diverse grote en kleine bedrijven en voor managers in organisaties als klankbord voor de meest uiteenlopende zaken: van kleine adviezen voor specifieke problemen tot een intensiever contact over een langere periode.

Tarieven:
- Astrologisch consult € 135,-
- Vervolggesprekken, per uur € 50,-
- Relatie horoscoop 3 sessies samen met je partner € 375,-
- Pakket horoscoop en persoonlijke ontwikkeling: 3 sessies € 245,-
- Persoonlijke Coaching, 1 ½ uur € 75,-
- Een sessie Reading en Coaching € 80,-

AFSPRAKEN: 0172-645950 - of mail jang@inspiratiesite.nl

Motivatie:

Van jongsaf ben ik geïnteresseerd in spirituele ontwikkeling. Ik begon met yoga toen ik 17 jaar was. Mijn eigen fascinatie voor dit soort onderwerpen leidde er op een gegeven moment toe dat ik hierin les begon te geven. Mijn drijfveer is nog steeds verwondering: over de mogelijkheden die wij als mens hebben om tot inzicht te komen, maar ook over de obstakels die daarin moeten worden overwonnen.

Ik geloof in autonomie; elk mens bewandeld zijn eigen pad en heeft daarin eigen keuzes te maken; tegelijk geloof ik in intimiteit; elk mens zoekt naar liefdevolle aansluiting bij anderen. Leven is de kunst tussen deze twee uitersten te balanceren.

Ik vind zelf kracht en inspiratie in de relatie met de mensen die mij nastaan, in contact met de natuur, in aansluiting vinden bij de universele morele en spirituele waarden die de mensheid altijd al tot gids hebben gediend.

In mijn werk zoek ik steeds naar manieren om anderen te bemoedigen en te inspireren op hun eigen pad.