logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Joke IJlst

Musholm 163
2133 HR Hoofddorp
06-4056 3319
https://www.astrowise.nl

HAAL HET BESTE UIT JEZELF MET ASTROLOGIE

Ben je toe aan verandering, aan een nieuwe stap in je leven? Wil je weten wat jouw talent is en hoe je het beste uit jezelf kunt halen? Doen waar je echt gelukkig van wordt? Zicht krijgen op de uitdagingen waarmee je op dit moment te maken hebt en wat daarin je mogelijkheden zijn? Als astroloog kan ik jou daar goed bij helpen.

 

HOE HET WERKT

Jouw horoscoop vormt de basis van ons gesprek, maar dat is alleen maar een manier om snel jouw patronen in kaart te kunnen brengen. Het gesprek gaat niet over de planeten, maar over jou!

 

ZO KOM JE IN JE KRACHT

We bespreken jouw levensthema’s en wat jou drijft. Ik laat zien welke eigenschappen je vooruit helpen, maar ook welke je belemmeren en hoe je daar constructiever mee om kunt gaan. Ik geef je inzicht en praktische adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Zo kom je in je kracht!

 

Consulten

Zwanger Worden
Wil je graag zwanger raken maar wil het –zonder aantoonbare oorzaak- niet lukken? Of heb je voorkeur voor een jongetje of meisje? Op basis van je geboortehoroscoop bereken ik je persoonlijke Astrologische Vruchtbaarheids Kalender; hierop staan je vruchtbare dagen aangegeven en het geslacht van het (te verwekken) kindje.

Babyhoroscoop
De babyhoroscoop geeft aan wat jouw kind nodig heeft om zich veilig en geborgen te voelen. Rust en regelmaat, of lekker mee op stap? Hoe gaat het straks met vriendjes en vriendinnetjes?
Een leuk en persoonlijk kraamcadeau voor je kind, kleinkind of de baby van een vriendin.

Volwassenen
Kom in je eigen kracht met een persoonlijke geboortehoroscoop! We beginnen met een overzicht van jouw levensthema’s en die spreken we vervolgens stuk voor stuk door. Ik laat zien wat je sterke kanten zijn, maar ook tegen welke problemen je doorgaans aanloopt. Wat je stress gedrag is en hoe je weer in balans komt. Wat je zoekt in een relatie, hoe je voor jezelf opkomt en nog veel meer. Daarbij geef ik je inzicht en praktische adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Concrete Jaarprognose
De jaarhoroscoop geeft aan wat er het komende jaar in jouw leven gaat spelen. Eerst kijken we naar de kleuring van het jaar; is dit een goede tijd om nieuwe initiatieven te ontplooien, een tijd om de vruchten te plukken van eerdere inspanningen, of juist om schoon schip te maken? Waar ligt je focus dit jaar op? Je werk, vrienden, partner, thuisbasis, etc. Vervolgens bespreken we maand voor maand wat je te wachten staat.

Ligt alles dan al vast? Nee, maar de jaarhoroscoop laat wel zien waar de tijd rijp voor is en stelt je in staat de juiste keuzes te maken.

Correctie van de Geboortetijd
Als je niet precies weet hoe laat je geboren bent, dan is dit iets voor jou. Een nauwkeurige geboortetijd is namelijk van belang voor het berekenen van je geboortehoroscoop en het maken van een Jaarprognose.

Door een aantal belangrijke gebeurtenissen in je leven te matchen met de maand/ het jaar waarin ze hebben plaatsgevonden, kunnen we je geboortetijd corrigeren.

Relaties
Zijn er issues in je relatie waarover je helderheid wilt krijgen, of wil je weten wat de potentie is van een (persoonlijke of zakelijke) relatie?

Een astrologisch relatieconsult beschrijft de chemie, de “klik” die twee mensen met elkaar hebben. Dit kunnen geliefden, vrienden, vriendinnen, maar ook zakenpartners zijn.

 

Workshops & Cursussen

Beginnerscursussen geef ik niet, ik geef stoomcursussen aan astrologen die de laatste stap naar de praktijk willen zetten. Je hebt dus al een astrologie opleiding gevolgd en je weet wat planeten, tekens, huizen en aspecten zijn. Maar nu wil je praktisch leren duiden. Daarvoor kan je bij mij terecht; ik verzorg zowel workshops (van één dag) als cursussen waarbij je een volledig consult leert op te bouwen. We werken in kleine groepen zodat er voor iedereen voldoende aandacht is.

NIEUW: Bij iedere cursus krijg je een persoonlijk werkboek, wat gebaseerd is op je eigen horoscoop.

Het actuele aanbod van Workshops kan je vinden op de Agenda van Astrowise


Meer informatie

Heb je nog vragen, kijk dan op de website of bel naar 06-4056 3319. Graag tot ziens!