logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Karin van der Vaart - Astroloog, Spiritueel Coach & Opsteller

Consulten in Amsterdam. Horoscoopopstellingen in Amersfoort. Zakelijk ook op locatie.

06-47980503

http://www.karinvandervaart.nl/astrologie/
http://www.karinvandervaart.nl/horoscoopopstellingen/

Karin van der Vaart
Astroloog | Spiritueel Coach | Opsteller

Astrologische consulten:
Een horoscoop geeft inzicht in je karakter (hoe je in elkaar zit,  talenten, valkuilen, uitdagingen, etc), maar laat ook zien wat er voor de ontwikkeling van je ziel belangrijk is (spiritualiteit, zingeving). Ik duid beide facetten en kijk ook welke thema's op dit moment voor jou actueel zijn. Individuele consulten vinden plaats in mijn praktijkruimte in Amsterdam, of als dat je voorkeur heeft, kan het ook online. 

Het Coachhuis Vondelpark
van Eeghenlaan 27, 1071 EN Amsterdam
Zakelijke ook op locatie
Ook online mogelijk

Horoscoopopstellingen:
Systemische opstellingen met 'delen van jezelf', waarbij je horoscoop als landkaart dient. De opstellingen geven inzicht in thema's die spelen, het proces waar je in zit en hoe de innerlijke dynamiek van je karakter zich naar het dagelijks leven vertaalt. 

Centrum Mens & Intuïtie

Stovestraat 25, 3811 KA Amersfoort
In samenwerking met Hans Planje

Op 19 januari en 16 februari 2020 is er weer een introductieworkshop waarin je kunt kennismaken met astrologie en je persoonlijke horoscoop. Het thema van deze workshop is "de vier elementen". Voor wie daarna meer wil, start er in maart een 4-daagse cursus, ook met je persoonlijke horoscoop als uitgangspunt (en een mix van theorie en praktijk). Meer informatie hierover is te vinden op mijn website. 

Ook start er ieder jaar een cyclus van 7-8 workshopdagen (1x per maand), gericht op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De huidige cyclus is al begonnen en zit vol. De volgende cyclus zal naar verwachting in september 2020 van start gaan.

Workshop astrologie - stel je eigen groep samen:
Maak kennis met astrologie aan de hand van je persoonlijke horoscoop en praktische voorbeelden uit het dagelijks leven en leer je collega's, familie, vrienden en vriendinnen eens op een andere manier kennen. Ook leuk als teamuitje of vrijgezellenfeest. Op mijn website kun je hier meer over lezen. Neem gerust contact met me op als je een andere groepsgrootte, dag, tijd of locatie in gedachten hebt. Er is veel mogelijk.

Contactgegevens:
06-47980503
info@karinvandervaart.nl
www.karinvandervaart.nl