logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Karin Vrielink

Den Bosch

073-7513642

http://www.lifecompass.nl

Achtergrond

In mijn praktijk richt in me zowel op particulieren als bedrijven, waarbij de menselijke interactie de boventoon voert. Ik werk vanuit een holistische visie.

Werkwijze Astrologie
Ik bereken met geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd de stand van de planeten op het moment van geboorte. De horoscooptekening die dan ontstaan is, is een weerspiegeling van persoonlijke drijfveren en behoeften, hoe deze zich manifesteren en tot uiting komen.

Een horoscoop kan helpen duidelijkheid te verschaffen over iemands handelen, waardoor er meer respect en begrip ontstaat voor het eigen gedrag. Een horoscoop kan ouders helpen hun kind te benaderden vanuit het gezichtspunt van het kind.
Natuurlijk zijn er allerlei omstandigheden die daar invloed op hebben. Zoals opvoeding, cultuur, mensen waar je mee in aanraking komt, of situaties waarin je verzeild raakt. Om daar iets over te kunnen zeggen, werkt een astroloog met prognose technieken. Daarnaast kan een astroloog horoscopen vergelijken en bekijken wat de sterke en zwakke punten van een relatie zijn.

Psychologische astrologie gaat ervan uit dat ieder mens een eigen wil heeft. Het vertrekpunt op aarde op het moment van geboorte ligt vast, en daarmee ook iemands sterkere en zwakkere kanten, maar wat iemand vervolgens doet, of niet doet, om hiermee om te gaan is afhankelijk van de vrije wil van ieder mens

Bedrijfsastrologie
Er zijn steeds meer bedrijven die een astroloog inschakelen; de astrologie kan een goed hulpmiddel zijn in het afwegen van kansen en mogelijkheden. Aan de hand van een horscoop kun je zien wat iemands werkhouding is en in hoeverre werkzaamheden overeenkomen met iemands persoonlijke aard en interesse.

Vragen of een bedrijf een fusie aan moet gaan, wat een directeur kan betekenen voor een bedrijf,conflicten tussen werknemers, conflicten tussen werknemers en hun superieuren, zijn zaken waarbij een astroloog kan helpen duidelijkheid te verschaffen Functioneringsgesprekken met medewerkers op basis van hun horoscoop, kunnen bijvoorbeeld duidelijk maken waarom men op een bepaald moment minder presteert dan anders. De astroloog kan in een gesprek met een werknemer deze helpen in balans te komen, door aan te geven waar eventuele blinde vlekken zitten. Hierdoor komt een werknemer meer in balans ( mits hij/zij dat wil natuurlijk door eraan te werken), waardoor de arbeidsprestaties kunnen verbeteren.

Ook bij sollicitatieprocedures kan een astroloog behulpzaam zijn. De astroloog kan kandidaten screenen om te bezien of ze mogelijk in een team passen, en of ze de kwaliteiten in huis lijken te hebben die hoort bij de functie waarop ze gesolliciteerd hebben.

KVK 17125603

aangesloten bij Gcoach

Naast afgestudeerd psychologisch astroloog (2003) ben ik ook afgestudeerd Counsellor & Coach (2009) en ik heb ook mijn Medische basiskennis behaald (2011)

Voor actuele tarieven, contactgegevens en meer informatie over mijn andere werkzaamheden:
www.lifecompass.nl

Wil jij meer inzicht in jezelf? Neem contact met me op en we gaan samen aan de slag!