logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Leo Hunting

0481 355617 / 0613660872
http://www.chocmahopleidingen.nl/

Astrologie Opleiding Chocmah
Als enige in Nederland geeft Chocmah een éénjarige beroepsopleiding tot erkend praktiserend astroloog AVN.

In een kleine groep wordt op deskundige wijze een intensieve scholing gegeven met eigen didactische methoden, die de mogelijkheid bied in één jaar te komen tot erkend astroloog.
De opleiding bestaat uit de modulen;
Geboortehoroscoop
Relatie astrologie
Solaar astrologie
Progressieve technieken
Communicatie
en consult vaardigheden.

Kijk ook op: http://www.chocmahopleidingen.nl/


Informatie over de opleidingen http://home.tiscali.nl/chocmah/


Informatie boek Esoterische dimensies in astrologie: http://home.tiscali.nl/chocmah/boek/


Astrologie in coaching en loopbaanbegeleiding
Deze nieuwe methode om mensen te trainen in organisaties is gebaseerd op de horoscoop. In deze training worden de planeten grondig verkend, zo ook de tekens en huizen m.b.v. het zelfconfrontatie/waarderingsmodel. Dit psychologisch interactiemodel komt uit de psychologie en onderzoekt de horoscoop factoren. Dit persoonlijkheidsonderzoek laat een totaal beeld van de persoonlijkheid ontstaan. Het bijzondere van dit model is dat er geen astrologische terminologie wordt gebruikt en is daardoor uitermate geschikt om in te organisaties te gebruiken.

Opleidingsduur: 10 dagdelen van 3 uur. Kosten € 350,-

Esotherische Dimensies in astrologie 
De theorie en praktijk van esoterie
Deze opleiding werpt een nieuw licht op de huidige astrologie en onthult haar verborgen lagen. Hier wordt haar oorspronkelijke vorm getoond en komen de verloren delen – esoterie en het astrale – weer op hun plaats. Uitgebreid wordt ingegaan op deze verborgen energieën die een diep inzicht geven in de mens.

Met behulp van de Meestersleutel wordt op een boeiende, nuchtere en heldere manier de totale mens voorgesteld. Deze voorstelling van de mens was ook bekend bij de eerste astrologische bronnen, waar God een astronomische plaats in de nachthemel had en onderdeel was van oude inwijdingsleren.

Oude esoterische astrologische leringen zijn de Mithras leer, de Kabbala, de planetentempels in Harran, waar Abraham woonde en de planeetaanbidder wordt genoemd door de Arabieren. Dit wordt behandeld in deze opleiding. De diepste essentie van de planeten wordt nader belicht.Het boek dat gebruikt wordt is: Esoterische dimensies in Astrologie, door Leo Hunting. De opleiding kent naast een theoretische ook een praktische kant met speciale trainingen die gericht zijn op het astrale en het esoterische.

Opleidingsduur: 10 dagdelen van 3 uur. Kosten € 350,-

Consulten
Naast zijn onderwijskundige loopbaan houdt Leo zich bezig met het geven van consulten en het opleiden en begeleiden van astrologen. Hij heeft zich verdiept in geesteswetenschappen als filosofie, mystiek, Tarot, I Tjing, de leer van Gurdjieff.

Zijn grote passie is de Kabbalistische Levensboom, de meest complete studie van de mens. Over deze onderwerpen geeft hij lezingen, trainingen en cursussen

Individueel: € 100,-
Relaties: € 140,-
Lezingen en workshops: in overleg


Zijn boek : Esoterische dimensies in astrologie is een grondige studie van astrologie vanaf de oorsprong tot nu. Ideen in dit boek zijn volkomen nieuw vooral omdat hier de mens centraal staat. Dit boek is deels een inwijdingsweg naar de diepere lagen in de mens. Leo heeft veel lovende kritieken gekregen van uit wetenschappelijke kringen, uniek voor een astrologieboek.