logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Marjoke Blank

Laan van Kernhem 29, Ede
035 5449102 / 06 52688852
http://www.praktijkvoorastrologischadvies.nl

Astrologie
Astrologie is een zeer oude wetenschap die de invloed van de planeten en de kosmos op de aarde en de mensen onderzoekt. Het bleek dat bepaalde voorvallen op aarde samenvielen met significante standen van planeten. Voorspellingen kunnen echter niet worden gedaan aan de hand van de astrologie, maar tendensen zijn wel degelijk aan te geven. Daarbij bleken de planeten tevens invloed te hebben op de gemoedstoestanden van de mens, hieruit ontstond de psychologische astrologie.

De astrologie laat individuele processen zien die je in je leven doormaakt en mogelijkheden om hier mee om te kunnen gaan. Het laat zien waar je groei-mogelijkheden liggen en wat je sterke en minder sterke kanten zijn.
Wanneer je in een lastige periode zit worden zaken vaak een stuk duidelijker aan de hand van astrologie. Met het inzicht in je persoonlijkheid en in je leven dat je kunt verwerven is het aansluitend mogelijk bewuster keuzes te maken.
Ook vragen over meer praktische en zakelijke kwesties, zoals bijvoorbeeld beroepskeuze etc. , kunnen worden behandeld.


Methode
In mijn praktijk werk ik volgens de ethische code van de AVN, wat betekent dat privacy, ethiek en kwaliteit gewaarborgd worden.
Na een intake-gesprek, waarin ik vooral de (geboorte) tijd, plaats en datum vraag, volgt veelal een afspraak voor een consult. Een consult duurt anderhalf tot twee uur en wordt opgenomen op een cd-rom, wat naderhand weer afgeluisterd kan worden.


Wanneer iemand voor de eerste keer komt krijgt diegene een uitgetypte versie met daarin een korte karakterschets (dit geldt overigens niet voor de uurhoekvragen; dit is een horoscoop naar aanleiding van een specifieke vraag).

Prijzen
- Geboortehoroscoop € 150,-
- Kinderhoroscoop (uitgetypt) € 125,-
- Thema horoscoop (bijv. jaarprognose) € 180,-
- Relatiehoroscoop € 225,-
- Uurhoekhoroscoop (uitgetypt) (d.i. een vraag) € 110,-
- Consult uurhoekhoroscoop € 150,-

- Vervolghoroscoop (zelfde thema) € 90,00

- Enkele horoscoop-uitdraai € 3,00

-Zakelijke tarieven op aanvraag