logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Nettie van Wieringen

Disneystrook 10
2726 SR, Zoetermeer

079-3316459 / 06-23168887

http://www.uw-astrologe.nl

Astrologie, de Schakel tot Bewustwording en Innerlijke Groei.


Ik ben vanaf 1998 met astrologie bezig en het heeft mij niet meer losgelaten. Het boeide mij enorm en ik wilde er alleen maar steeds meer van weten. 
In 1998 ben ik gestart met de vijfjarige beroepsopleiding astrologie in Zoetermeer. Na deze vijf jaar heb ik nog twee verdiepingsjaren gevolgd, waarvan één jaar gericht op ‘ de duiding van de horoscoop met counselingtechnieken ' en het andere jaar ‘therapeutische belevingsastrologie' bij Ludy Hoogeveen van de Stichting Achenar van drs. Karen Hamaker-Zondag te Amstelveen.


In 2007 ben ik mij meer gaan richten op de Spirituele punten in astrologie waarvoor ik een opleiding heb gevolg bij Carla Kerklaan. Na dit jaar ben ik mij hierin verder gaan verdiepen, met name het werken met de spirituele punten in de horoscoop, waarin het Zielsverlangen en de Zielenkwaliteit een belangrijke plaats innemen.

Momenteel volg ik een driejarige opleiding Jungiaanse Psychologie en symbolenleer bij Karin Hamaker te Amstelveen. 
Door met astrologie bezig te zijn ben ik gaan ervaren hoe ikzelf als mens in elkaar zit, met al mijn positieve en sterke kanten maar ook stukjes die ik nog heb te ontwikkelen. Het heeft mij duidelijk gemaakt waarom de ene baan beter mij past dan een andere. Het heeft mij inzicht gegeven hoe het komt waarom sommige dingen als vanzelf lijken te gaan en andere situaties mij een hoop inspanning hebben gekost.


Maar ook omstandigheden die zich in mijn leven steeds weer opnieuw lijken te herhalen hebben mij hier een heldere kijk op gegeven. De bestaande patronen die zich steeds herhalen in je leven, ‘dat zijn de grootste leermomenten'. Het is dan fijn als je kunt zien waarom je deze situatie steeds weer tegenkomt en wat het je eigenlijk wil vertellen. Hierdoor komt er bewustzijn en kun je er op een andere manier naar gaan kijken en erin staan. Er vindt verdieping plaats. Door inzicht in jezelf te ontwikkelen kun je beter richting aan je leven geven en jezelf optimaal verwezenlijken. De geboortehoroscoop is hier een mooi instrument voor en kan ons helpen bij vragen die we tegenkomen op ons levenspad.


In mijn praktijk werk ik volgens de beroepscode van de AVN, waarbij integriteit, vakbekwaamheid en beroepsgeheim gewaarborgd zijn. 
Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, consulten en tarieven kijk dan op de website.