logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Paula Sijen

Banckertweg 16
4819 AK, Breda

06-44060629
http://www.solvie.nl

Naast 17 jaar werkzaam te zijn geweest als maatschappelijk werkster in de welzijnssector en verslavingszorg, ben ik vanaf mijn 19e levensjaar astrologiecursussen gaan volgen. In 1997 ben ik afgestudeerd aan de 5-jarige astrologieopleiding Ascella in ’s Hertogenbosch. Daarna heb ik een 3-jarige opleiding tot psychosociaaltherapeut/transformatiecoach gevolgd (New Energy Movers te Breda). Ik ben als transformatietherapeut ingeschreven bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Op dit moment volg ik de opleiding tot therapeutisch evolutionair astroloog bij STEAN in Almere.

Het werken met mensen is altijd mijn passie geweest. Maatschappelijke begeleiding, psychologie en spiritualiteit heb ik in mijn praktijk SolVie kunnen samenbrengen tot een werkwijze die aansluit bij wie ik ben.

Astrologie
Astrologie is een praktisch instrument om inzicht te krijgen in kwesties m.b.t. jezelf en jouw leven. Aan de hand van je geboortegegevens maak ik je geboortehoroscoop, jouw unieke kosmologische blauwdruk. Deze geeft aan wat de ziel wil helen en nodig heeft om te kunnen evolueren. In de vorm van een consult loop ik een stukje mee op jouw levenspad.

Vaak zijn we ons niet meer zo bewust van onze ziel, van wie we in de kern zijn. Bepaalde levenservaringen kunnen ons van onszelf verwijderen waardoor we van ons eigen pad raken. We laten ons dan vaak aansturen door onze emotionele mechanismen, onze overlevingspatronen. Kortom, we raken verstrikt in iets wat we denken te zijn en denken te moeten doen. Het gevolg hiervan kan zijn we onze bezieling en verbondenheid kwijtraken. Als transformatietherapeut en astroloog is mijn doel om jou via inzicht en bewustwording weer in verbinding te brengen met je ziel, je essentie, en samen de kwestie te onderzoeken rondom de vraag die je inbrengt in het consult.

Consult
Het astrologisch consult bestaat uit een gesprek van 1 1/2 uur, dat opgenomen kan worden als je dat wil. Het doel van het consult is dat je door middel van inzicht en bewustwording antwoord op je vraag vindt, en daarmee bewuster kunt handelen en sturing kunt geven aan de kwestie die jij aandraagt in je vraag. Ik neem in het consult je huidige persoonlijke ontwikkeling mee.

Voor wie? 
Een astrologisch consult kan je op weg helpen als:
- je erg geconfronteerd bent door het leven en niet weet hoe je verder moet
- je behoefte hebt aan inzicht, omdat je voor een belangrijke keuze staat, op een kruispunt bent aangeland
- je met meer zelfbewustzijn in het leven wil staan en er meer uit wil halen.

Het volgen van een astrologisch coachtraject behoort ook tot de mogelijkheden.

Ga voor informatie over mijn werkwijze en tarief naar mijn website: www.solvie.nl