logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Pauline Vonk

Dorpsstraat 209
2712 AJ, zoetermeer

079-3515217 / 0612-805225

http://www.rosavera.nl

Lichaam en geest

Rosavera is een onderneming die is ontstaan vanuit mijn overtuiging dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en dat beiden van invloed kunnen zijn op hoe jij je voelt. Je kunt fysiek nog zo sterk en gezond zijn, als je op geestelijk niveau niet lekker in je vel zit, dan heeft dat op den duur ook zijn impact op je lichamelijke gezondheid. Andersom werkt dat zichtbaarder uit. Als je fysiek niet lekker in je vel zit, dan heeft dat ook zijn invloed op je gevoel van welzijn. Vanuit deze zogenoemde holistische benadering bied ik via Rosavera diverse mogelijkheden om aan de balans tussen lichaam en geest te werken. De basismodules die ik daarvoor inzet zijn Astrologie, Coaching en Massage of een combinatie daarvan.

 

Passie

Mijn passie heeft altijd gelegen in het helpen van mensen om zich zowel lichamelijk als geestelijk in balans te voelen. Na het behalen van meerdere diploma's (Politicologie en Bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden, vijfjarige Astrologieopleiding bij Ishtar, diverse massageopleidingen, EHBO/reanimatie en Reiki) en het opdoen van ervaring in de praktijk ben ik naast mijn huidige baan als leidinggevende in de sector van pensioenfondsen, mijn eigen bedrijf Rosavera gestart, waardoor ik management kan combineren met wellness-activiteiten. Rosavera richt zich dan ook zowel op particulieren als op het zakelijk leven.

 

Wat heeft Rosavera te bieden?

  • Astrologische consulten;
  • Basiscursus Astrologie;
  • Diverse astrologische workshops, waaronder ‘asteroïden';
  • Coaching over balansvraagstukken die lichaam en geest raken (burn-out, voeding, worklife balance etc.)
  • Massagebehandelingen en -cursussen.

 

Disciplines

Geboorte-, relatiehoroscoop, solaar, loopbaan- en managementvraagstukken, mythische en spirituele astrologie, asteroïden.