logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Ronny Simon

Linnaeusweg 6
5915 HL, Venlo

0634-146347
http://www.astroarts.nl

‘AstRoArtS'

Welkom!

Mijn naam is Ronny en ik ben 15 jaar bestuurlijk en ondersteunend werkzaam geweest in voornamelijk de zorg en het onderwijs. Mijn doel is om naar inzicht, ideeën in handelen om te zetten. In dit proces ben ik me ervan bewust geworden dat mijn interesse daarbij uitgaat naar het welzijn van de mens en wel in het spanningsveld tussen de mens en zijn omgeving. Mijn inzichten verdiepten zich en ik ging op onderzoek uit binnen verschillende religies, kunsten en wetenschappen.

In de astrologie komen mijn verwondering over het leven, de achterliggende structuur en werking van ons heelal samen. Daarbij worden tevens handvaten geboden om een vertaalslag te maken. Zo is het mogelijk om de kennis praktisch te benutten voor het welzijn van de mens. Tijdens het toepassen van deze kunst van de sterren, die voor mij de magie van het leven omvat, heb ik voor de naam ‘AstRoArtS' gekozen.

Werkwijze

Aan de hand van je gegevens, ga ik aan het werk. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens. De geboortetijd is op te vragen bij de gemeente waarin je bent geboren.

We maken een afspraak voor een gesprek. Dit gesprek zal op een cd worden opgenomen, zodat je thuis alles nog eens na kunt luisteren.

De volgende mogelijkheden bied ik je als astroloog om samen naar je leven te kijken.

Westerse astrologie op basis van geboorteplaats, geboortedatum en geboortetijd

  • Een geboortehoroscoop als de wortel van je leven. Hoe werkt deze uit voor jou persoonlijk? Aan de hand van je vraag worden thema’s die in je leven spelen behandeld. Daarnaast een actualiteitsbepaling. Waar sta je op dit moment?

Maya astrologie op basis van geboortedatum

  • Een geboorte-orakel. Door welke maantoon kun je het potentieel van je zonneteken volledig tot ontplooiing brengen. Hoe sta je sterk in je energie? Daarnaast een Wavespell. Welke energie heb je wanneer nodig op je levenspad?

Voor tarieven zie mijn site.