logo
 
 
terug naar het overzicht
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

S. van Jansen van Galen

Pelschans 4
2728 GX, Zoetermeer

+31641383076

http://www.sandrajansenvangalen.nl

In het jaar 1998 is Sandra gestart met de vakopleiding voor praktische en psychologische /Jungiaanse astrologie. Sinds 2005 is Sandra erkend, praktiserend astrologe en werkzaam in de professionele branche. Door de jaren heen heeft zij haarzelf verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van haar werk. Met hart en ziel is Sandra aan haar vak verbonden en heeft zij haar bedrijf opgericht.

Naast haar fascinerende beroep als erkend praktiserend astrologe, heeft Sandra haarzelf via het reguliere circuit verder gespecialiseerd tot gediplomeerd gezins,- kinder en jongerencoach. Daarbij de verdieping als astrologisch opvoedcoach. Tevens werkt Sandra met de zachte, holistische en ondersteunende kleurentherapie Aura Soma en Essentiële Olieën.

Als gediplomeerd astrologisch studie- en loopbaanbegeleidster, coacht en begeleidt Sandra mensen richting het vinden van hun werkelijke passie in hun werk, vrije tijd en biedt zij heroriëntatie.

Daarnaast heeft Sandra de opleiding Systeemopstellingen voor Professionals gevolgd en met succes afgerond. Hiermee geeft zij de mogelijkheid, intense en grote levensthema's, traumaverwerkingen en verbintenissen in familiesystemen- of bedrijfssystemen, samen met je uit te diepen.

Als professioneel astrologe heeft Sandra naast de bekende systeem- en familieopstellingen, een unieke vorm van systeemopstellingen gecreëerd.
De Symbolon Horoscoopopstellingen; Systemisch werk vanuit de unieke persoonlijke geboortehoroscoop.

Werken via deze methode, is een fascinerende wijze om de behoeftes en intenties achter de energieën van de planeten (een persoon) te onderzoeken en hierdoor inzichten te krijgen op emotioneel en psychologisch niveau. De manier van denken, voelen en handelen op gezondheid en welzijn worden blootgelegd. Het samenspel van astrologie en systemisch werk is zeer verhelderend en werkt verrassend.

Het inspireren en uitdragen van de kennis en ondertussen jarenlange ervaringen hebben inmiddels geresulteerd tot het docentschap. Sandra heeft haar opleiding ‘Instituut Sandra’ opgericht, waar zij met veel plezier en passie workshops, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelingen aanbiedt.

Tevens verzorgt Sandra de basis- en vakopleidingen astrologie, als docente bij het MediumCollege in Nederland en België.

Daarnaast is Sandra columniste en tevens auteur van het astrologische Symbolonkaartendek welke online wereldwijd, waaronder ook Engelstalig www.symbolon.cards via vele sites worden aangeboden.


Exclusieve horoscoopduiding € 85,00
Secundaire horoscoop € 65,00
Relatiehoroscoop € 105,00
Jaar / Solaarhoroscoop € 65,00
Kinderhoroscoop € 99,00
Studie- Loopbaanbegeleiding € 75,00
Coaching/Begeleiding per uur € 55,00
Telefonisch/Skypeconsult € 49,00
Astrologisch Symbolon Tarot Consult € 45,00
Symbolon van het Partnerschap € 45,00

De tarieven betreffende de workshop- trainingen en opleidingen zijn te vinden op de pagina Instituut Sandra www.sandrajansenvangalen.nl