logo
 
 
terug naar het overzicht

Concrete Jaarprognoses

Cursus

Regio Amsterdam / Hoofddorp

Concrete Jaarprognoses

Je weet wat Transits, Progressies en Solaren zijn, maar hoe combineer je dat tot één verhaal? Hoe geef je iemand een praktisch en concreet overzicht van de uitdagingen die hij het komende jaar op zijn bord heeft? Zonder dat je enorm veel tijd kwijt bent met het voorbereiden van je consult? Dat is precies wat je in deze cursus gaat leren.

Ik leer je stap voor stap hoe je de duiding opbouwt.

Je krijgt véél praktijktraining. We bouwen stapsgewijs een volledige Jaarprognose op en duiden hem zoals je dat voor een cliënt zou doen. Daarnaast pas je elke stap ook meteen toe op je eigen horoscoop en ik kijk daarbij met je mee. Tijdens de laatste dag komt alles nóg een keer aan bod, maar nu op een nieuwe horoscoop. Je werkt dus in totaal drie Jaarprognoses uit.

Bereikte eindniveau

Aan het einde van deze cursus kan je professioneel Jaarprognoses voor cliënten duiden.

Joke IJlst | Astrowise

Ik ben Joke IJlst, astroloog en docent/ trainer. Ik geef astrologie workshops en trainingen voor gevorderde astrologie studenten en mensen die de stap naar de praktijk willen maken.

Ik leer je de methodiek van Bernadette Brady (auteur van Voorspellende Astrologie in de Praktijk), bij wie ik de diploma’s Delineation, Predictive Astrology, Relationship Astrology en Astrology and Cosmology behaald heb (de gehele vierjarige beroepsopleiding).

Praktische informatie

Locatie: Hoofddorp

Meer informatie en inschrijven: www.astrowise.nl/workshops/agenda